20.6.2010

klown.


Rento, lyhyt malli. Ohut raitakangas. Sopii mainiosti lyhyeiden mustien sortsien tai mustan pikkumekon päälle. Olkapäissä laskokset jotka luovat "roikkuvan" ja rennon muodon. Hihat olkapäistä avoimena korostaa paidan rentoa mallia. Myös helman muoto on sivuilta pidempi kuin etu- ja takaosasta.

Vihdoin yksi lemppareistani. Idea syntyi sadasosasekunnissa.

14 kommenttia:

  1. Matkustitko sinä 6.6 bussilla Eurajoelle? :)

    VastaaPoista
  2. Tämäpä yllättävä kysymys, mutta tarkemmin mietin niin kyllä taisin matkustaa! Oletko peräti joku kanssamatkustajani? : D

    VastaaPoista
  3. Joo, jännää ku selasin The Smiths - yhteisöön kuuluvia tyyppejä galleriassa, sitten huomasin että onpas tutun näköinen tyttö.. Sitten muistelin että mistähän sä oot niin tuttu, nii mulle tuli mieleen tää kun tulin samalla bussilla sun kanssa! :-) Sulla oli tosi kivat hiukset ja tyyli, niin sitten jäit mun mieleen. =) Istuin siinä sun penkkiriviä vastapäätä.

    VastaaPoista
  4. Kiittihei= ) just siistiä ku ihmiset muistaa tällasia asioita jotka vaan sit joskus pompahtaa jostain esiin! Kyllä mullakin nyt muistui mieleen että kukas tää olikaan, mikäli olen oikeassa tyypissä..Ellen väärin muista, oot se hattupää, joka nousi Porissa bussiin?= )

    VastaaPoista
  5. Haha niinpä :----) Joo minähän se! :D

    VastaaPoista
  6. Terve. Mulla on sulle kourallinen kysymyksiä :D ;
    Mä en ikinä lue blogeja ja jotenkin eksyin sun saitille ja täytyy kyllä sanoa että oot tosi taitava, ja hienoo kuinka näet kuvien kaa vaivaa!
    1. mistä hommaat kankaat? Näyttää olevan niin paljon kankaita, että mulla ei ainakaan olisi varaa mihinkään jatkuvaan eurokangas-shoppailuun.
    2. suunnitelet ja kaavoitat siis alusta loppuun ite?
    3. Missä opiskelet tota sun alaa?
    Noni, sainhan suuni auki! :D Mut tosiaan, pisteet kotiin, tosi kiva blogi.

    terkut,
    Essi

    VastaaPoista
  7. Haha! Kiva ku kysyit!

    1. Ostan kankaat useimmiten kirpputoreilta; niistä löytyy hauskimmat ja halvimmat kankaat. Mut välillä ostan tyyliin Eurokankaasta (tai muista kangasliikkeistä), jos jotain kivaa ja edullista löytyy= ) niin ja nämä kankaat, joista olen kavereilleni ommellut, ovat maksaneet kankaansa itse.

    2. Suunnittelen itse kaiken joo. Jos löydän esim. netistä, televisiosta, lehdistä ym jotain kivannäköistä, otan usein vähän vaikutteita tai inspiroidun muuten vain. Peruskaavoja käytän useimmin vain pelkästään yläosiin, mutta kaavoja soveltamalla saa mielenkiintoisempiakin leikkauksia aikaan!

    3. En siis oo opiskellu vaatesuunnittelua, vain itsenäisesti harrastusmielessä. Muuten opiskelen toista vuotta graafista alaa SeAmkissa.

    VastaaPoista
  8. Kiitti vastauksesta! :)
    Joo, niin veikkailinkin mitä tossa kirjottelit. Teen ite myös aika paljolti kaavat ja mittaukset. Tosin en oo lähellekkään niin taitava kun sä, eikä taida oikein mielikuvituskaan riittää vaikka kuinka haluisin. :/ Mut hei, mä jatkan sun Blogin seurailua! ;)

    Hyvää Juhannusta!

    Essi

    VastaaPoista
  9. Kyllä, varsinkin saumurin omistaminen on kyllä helpottanut työtä ja sen myötä tullut siistimpää jälkeä kuin mitä oli aikana ilman saumuria!

    Kiitokset ja samoin sinulle= )

    VastaaPoista
  10. Janika, nää sun luomukset on ihanan graafisia. Ootko jaksanu tehä/suunnitella kesällä uutuuskia? =)

    VastaaPoista
  11. kiitti sanna! joo no tämä on ainaki tehty ny kesällä ja kyl koitan tehdä aina sillon kun ispistä sattuu tulemaan ja laatikosta löytyy oikeanlaiset kankaat : D

    VastaaPoista
  12. Aivan IHANA tuo raitapaita =)
    http://minnaelisabeth.blogspot.com

    VastaaPoista

Lukijat