30.8.2009

Mekkonen


Tämä valmistui jo aiemmin keväällä toukokuussa. Ensimmäisiä kunnon mekkojani joita olen tehnyt. Kangas sama kuin alemmalla näkyvä kerroshame. Musta osio on "kiinni" mekko-osassa ja mekon sivussa on pieni vetoketju.

3 kommenttia:

  1. Vau. Olen mykistynyt. Erityisesti tuo herraskainen on UPEA. Käsittämättömän upea. En panisi pahakseni, jos kirjoittaisit vaatteen ideoinnista ja syntyprosessista tarkemmin. Mistä ihmeestä tuon herraskaisenkin keksit? Ja mitä kaikkea erikoista kikkaa siinä onkaan? Melko velho olet.

    VastaaPoista
  2. Sori. Siis herrasnainen, ei -kainen. Katso nyt, miten sekaisin menin. :D

    VastaaPoista
  3. Oioi kun mukava kuulla tällaista!= ) Kiitos!
    Ai miten herrasnainen syntyi. No, ensinnäkin haluan luoda mahdollisimman omaperäistä ja hieman rajoja ylittäviäkin vaatteita. Tajusin, että nyt olisi aika tehdä jotakin sellaista ja katsoa, miten tyytyväiseksi tulisin itse sen valmiiksi saamiseen. Ja tietenkin se, että minkälaista palautetta saisin (mutta tietenkään se ei ole tärkein lähtökohta).
    Herrasnainen lähti liikkeelle yläosasta, johon sitten erikseen ompelin nämä koristeet. Sen jälkeen hameosa, jonka kiinnitin yläosaan. Vyö siinä on erikseen kiinnitettävä (eli periaatteessa voin yhdistää mekkoon minkä tahansa vyön!) Tarkemmin en osaa selostaa sen toteuttamisesta= )

    VastaaPoista

Lukijat