14.9.2009

Suunnittelua ja odottelua

Nyt on aika päivitellä tätä hieman. En ole hetkeen ommellut uusia tekeleitä, mutta huoleni ovat pian poissa! Nimittäin kohta alkaa ylioppilasmekon tekeminen kaverilleni. Se tuntuu hienolta, koska nyt jos koskaan saan näyttää kynteni kunnon työssä, josta tulee toivoni mukaan upea! Erityisesti haluan näyttää vanhemmilleni, jotka ehkä hieman epäilevät kykenenkö tähän hommaan - saattepa nähdä!

Tämä mekkonen on siis jo suunniteltu piirtäen ja mitat sekä alustavat kaavasuunnitelmat on tehty. Itse kaavat pitäisi saada tässä lähipäivinä tehtyä, ja myös saada kankaat tulevaan luomukseen. Lisäksi tietenkin kaavojen "sovittaminen" itse tulevan ylioppilaan päälle.

Tämän lisäksi toinen kaverini on jo kauan ollut ostamassa kangasta hänen Halinalle-huppariinsa ja vihdoinkin hän on siinä onnistunut! Piirros on jo kauan ollut valmiina odottamassa itse vaatekappaleen valmistumistaan.

Sitten kankaat tarvitsevat vain ompelukoneen ja minun kätöseni työn, jotta ne voidaan pukea ylpeänä kantajansa päälle.

3 kommenttia:

  1. Jään innolla odottamaan. Löysin blogisi vasta nyt ja jäin koukkuun - sinulla on aivan mielettömän upeita vaatteita täällä esillä!

    VastaaPoista
  2. Täällä toinen joka löysi blogisi :)

    I luv luv luv tuota edellisen postauksen mekkoa! Ihan älyttömän söpö :D

    VastaaPoista
  3. Oi, kiitän paljosti= )! kivaa että joku sentään on lukenut tätä ja vielä jopa kiinnostunut! Yritän laittaa tänne tämän tekeillä olevan mekon projektia ja kehitystä mahdollisimman paljon.

    VastaaPoista

Lukijat