20.9.2009

Projekti: Ylioppilasmekko


Eilen sain vihdoin sovitettua raakaversiokaavat tulevan mekon omistajan päälle. Muutoksia tuli ihan kiitettävästi. Ei mittojen suhteen, mutta hameosan mallin suhteen. Kangasvalintakin oli muuttunut, sillä kaupoista kun ei löydy sopivaa materiaalia olevaa kirkkaan sinistä kangasta. Mutta hieno kangas kuitenkin löytyi tilalle - ehkä paremmin sopeutuva juhla-asuun. Lopullisista kankaistakin tulee kuvaa myöhemmässä vaiheessa!

Kuva on alkuperäinen suunnitelma mekosta, jota kuitenkin mukautettiin aika paljon. Ensinnäkin hameosa on lopullisesti tummempi sekä taskuosa karsittiin, sillä laskoksien muutos vaati sen.

Yläosasta sen verran, että kangas on tummansini-valkokuviollinen. Lisäksi vyötärökaistale tulee olemaan yläosan kanssa samaa kangasta. Hihoista myös sen verran, että niistä päätettiin tehdä hieman pidemmät ja kapeammat. Yläosan laskoksiakin hieman muuteltiin.

Muutoksia tuli siis tässä vaiheessa rutkasti, mutta pidettiin Sannarin kanssa kiinni siitä, että muoto kuitenkin pysyy samana ja malli olisi alkuperäisen kuvitelman mukainen. Mielenkiintoista itsekin nähdä, minkälaisia muutoksia tässä matkanvarrella vielä tulee vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat